IMG-20170224-WA0000.jpg
IMG-20170224-WA0000.jpg


Salonki E:ssä käytämme vain laadukkaita ammattilaisten suosimia huipputuotteita palveluissamme ja näitä voit ostaa myös omaksesi liikkeestämme.
Meillä on mm. kotimaisen kosmetiikkasarja EKOPHARMAn tuotteita sekä suomalaisten Cutrin ja Four Reasons hiustenhoitosarjan tuotteita.

SCROLL DOWN


Salonki E:ssä käytämme vain laadukkaita ammattilaisten suosimia huipputuotteita palveluissamme ja näitä voit ostaa myös omaksesi liikkeestämme.
Meillä on mm. kotimaisen kosmetiikkasarja EKOPHARMAn tuotteita sekä suomalaisten Cutrin ja Four Reasons hiustenhoitosarjan tuotteita.

Ilmastomme on yhtä ankara kuin helläkin. Se ottaa ja antaa. Täällä hiukset, hiuspohja ja hiusväri altistuvat äärimmäisille sääolosuhteille neljänä vuodenaikana. Ne käyvät läpi syksyn vihmovat sateet, talven purevan pakkasen, kevätauringon haitallisen UV-säteilyn ja kesän kuumuuden kuivattavine katupölyineen. Pitkä pipokausi latistaa herkästi jo entuudestaankin hennot hiukset ja kuiva sisäilma on yhtä kovakourainen niin hiuspohjalle kuin latvoillekin.

Suomalaisella Cutrinilla on yli 40 vuoden kokemus ja asiantuntemus pohjoismaisten hiusten ja hiuspohjan erityispiirteistä sekä pohjoisista olosuhteista. Siksi pystymme tarjoamaan ensiluokkaiset ammattilaistuotteet niin pohjoisten hiusten hoitoon, muotoiluun kuin värikäsittelyyn.

CUTRIN ON ARKTISEN LUONNON VOIMAA

Vain elinvoimaisimmat marjat ja kasvit menestyvät ankarissa olosuhteissa. Siksi luontomme tarjoaa puhtaita ja poikkeuksellisia raaka-aineita, joita ei löydy muualta. Yöttömän kesän aurinko lataa hyytävien viimojen vahvistamiin luonnonantimiin ainutlaatuista elinvoimaa. Lyhyen mutta intensiivisen kasvukauden aikana niihin tiivistyy huikea määrä ravinteita, vitamiineja ja tehoaineita, jotka ovat luonnostaan oikeanlaisia suojaamaan ja Cutrinilla on yli 40 vuoden kokemus ja asiantuntemus pohjoismaisten hiusten ja hiuspohjan erityispiirteistä sekä pohjoisista olosuhteista. Siksi pystymme tarjoamaan ensiluokkaiset ammattilaistuotteet niin pohjoisten hiusten hoitoon, muotoiluun kuin värikäsittelyyn.

 


Hiusvita_logo

Hiusvita® ravintolisä on saatavilla Salonki E:ssä.

Hiusvita on luonnollinen pohjoismaissa kehitetty ravintolisä hiusten terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitoon. Hiusten lisäksi hiusvita auttaa ihon ja kynsien terveyden ylläpidossa.

Hiusvita ravitsee hiuksen kasvua sisältäpäin vahvistaen hiuksia ja hiusjuurta. Hiusvita sisältää ravintoaineita, joita hiukset tieteellisen tutkimuksen perusteella eniten tarvitsee.

Kysy lisätietoja meidän Marialta ja Marikalta!

hiusvita.jpg

KC_Professional_logo.jpg
Four-Reasons-Black-Edition_logo_.jpg

 

KC Professional on kotimainen hiustuotevalmistaja, joka tarjoaa laadukkaat ja modernit hiustenhoitotuotteet sekä jälleenmyyntiin että ammattikäyttöön.

Salonki E:ssä on käytössä ja saatavilla kotimaisen Four Reasons hiustuotebrändin tuotteita. Four Reasons Black Edition on sarja uudenaikaisia, teknisesti korkealaatuisia tuotteita, jotka on kehitetty kampaajien tarpeet ja vaatimukset huomioon ottaen.

Black Edition -valikoima edustaa uusinta hiusteknologiaa ja jokainen tuote sisältää täsmäinnovaation, joka tuo hiusten hoitoon ja muotoiluun juuri kaipaamasi säväyksen. Black Edition -sarja tuo ammattilaistason hoito- ja muotoilutuotteet kaikkien ulottuville.

Back-to-the-Roots_logo


KC Professionalin Back to the Roots -tuotesarja on meillä myös Salonki E:ssä. Tämä Suomessa kehitetty sarja tasapainottaa, hoitaa sekä ylläpitää hiuspohjan hyvinvointia.

Back to the roots on kuusiosaiseen tuotesarjaan kuuluu rauhoittava shampoo, tasapainoittava shampoo, kuoriva ja kosteuttava shampoo, hiuksia ja hiuspohjaa elvyttävä hoitoaine, virkistävä hiusvesi ja päänahkaa kosteuttava naamio.


Olaplex_logo.jpg

Olaplex on alkuperäinen ja patentoitu kemiallinen keksintö, kampaamoissa tarjottava uudenlainen lisäpalvelu, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. Se antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden – sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin ilman pelkoa vaurioituneista hiuksista

Olaplex toimii kaikenlaatuisissa ja -kuntoisissa hiuksissa. Olivatpa hiukset hennot ja skandinaaviset, paksut luonnonkiharat tai vaikkapa aasialaiset, Olaplex korjaa ja vahvistaa niitä. Samoin Olaplex toimii loistavasti niin voimakkaasti käsitellyissä kuin aivan käsittelemättömissä hiuksissa. Olaplexia voidaan käyttää minkä tahansa sarjan väri-, vaalennus- ja permanenttituotteiden kanssa. Tervetuloa meille Olaplex-hoitoon!


EKOPHARMAHelsinki-logo_web.jpg

EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Tuotteiden aktiiviaineiksi on valittu kotimaisia marjoja ja kasviuutteita. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. EKOPHARMAn kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoille että tuotekehitykselle. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteiden säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia.

EKOPHARMA Helsinki -tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EKOPHARMA-tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60–100 % ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95–100 %.

Animalian myöntämä Leaping Bunny -tunnus on osoitus sitoutumisesta eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Kaikki EKOPHARMAN ihonhoitotuotteet sopivat myös vegaaneille.

EKOPHARMAn tuotteissa on avainlipputunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta. Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingissä, josta ne lähetetään jälleenmyyjille suoraan ilman välikäsiä.

 
Lakkaa, mustaherukkaa, vadelmia, karpaloa... Suomalaista luonnon voimaa luomuna EKOPHARMAn avulla Salonki E:stä!

Lakkaa, mustaherukkaa, vadelmia, karpaloa... Suomalaista luonnon voimaa luomuna EKOPHARMAn avulla Salonki E:stä!